nisi o auala embroidery

1) M 3D Embrodiery: 

Faaaogaina foam urethane e tuuina atu 3 foliga faatafa i embroidery. ua tuuina Foam i le savali ma embroidered lea i luga. A density stitch maualuluga o loo faaaogaina e tipi le foam mo le aveesea faigofie.

2) Applique:  

Teuteu po o le teuina vavae mai le tasi fasi ie ma suiina i le isi, e masani lava i se stitch satin faataamilo i le pito. Faaopoopo itu ma / po o le uiga i se Mafai ona faaaogaina design.also mo faamoemoega tau talafeagai po o le teuteu. o loo masani ona faaaoga Appliqu e faaitiitia taulia stitch aotelega embroidery, faaoo reproductions lea embroidery ua lē mafai e pei o lomitusi faifai pea-leo ma teuteu substrates faigata ona embroider saʻo.

 

3) Toe foi Appliqué

 O se fasi o oloa faaaogaina i le tua o se mamanu, lea o le a a vavae ese i luma e faaali mai ai le faatulagaga i tua.

 
4) lagolagosua

Mea e faaaoga i lalo o le mea e ao ona embroidered e tuuina atu le tulaga mautu ma le lagolago mo le tui nila. faatinoga Best tuuina mai pe a hooped ma le mea, ae e mafai ona tuu foi le va o le mea e ao ona embroidered ma le ipu nila i masini mafolafola moega. Maua i le tele o ituaiga ma le mamafa aupito sili ona masani ona faatatau i ai o cutaway po tearaway

 

5) Bean Stitch

 Tolu suiina tuu i tua ma luma i le va o vaega e lua. E masani ona faaaogaina mo faataamilo, aua e aveesea ai le manaomia mo digitizing soo se tasi-plywood tamoe otootoga stitch.
6) Birdnesting

Aoina mai o filo i le va o oloa ma ipu nila, resembling se ofaga o le manulele. Faavaeina o se birdnest taofia gaoioiga saoloto o oloa ma e mafai ona mafua mai i le le atoatoa tensioning o le filo pito i luga, filo pito i luga e le ala taumoa ai-ave, filo pito i luga le le mulimuli i ala o le filo po o le saʻo flagging oloa.

 

7) Boucle

 A vulu ma loops fua a talatala, nubby foliga i lalagaina po koloseina le ie.
8) Boulogne

 A filifili stitch faaaogaina e faaaoga se maea faataamilo i se ofu. E mafai ona fetuunaia le tulimanu stitch e fatu ai se mimilo laitiiti i le maea.
9) Bourdon

A stitch tutusa a stitch zig-zag vagana ai e faapea o le suiina alternating e tutusa le tasi i le isi e a Z. Masani faaaogaina e stitch appliqu e ofu.

 

10) lalaga

 A mafolafola, faataamilo po o meafaitino suʻi faʻafua suiina i se ofu e fai ai se mamanu teuteu. Soutache o se tasi leise maua masani.
11) Filifili Stitch

 Stitch e foliga i se sootaga filifili, faia ma se tasi filo fafagaina mai i le itu pito i lalo o le ie. Faia i luga o se masini tusi lesona po o le komepiuta i se mātau e galue e pei o se nila.

stitch filifili; Stitch o loo fesootai loops i se faiga filifili. Chainstitch embroidery E masani lava ona faia ma se filo e tasi e faaaoga ai se masini i se mātau i le nofoaga o le a nila e toso le filo e ala i le ie. Tagai Chenille. ua faia Chenille ma chainstitch i luga o le masini e tasi.

 

12) tumutumu

O se motif embroidered e pei o se tagavai, o se insignia po o se ofu o Auupega. Tagai i se faailoga.

O le suʻi felavasaʻi; Needlework stitch le faia o se X. Tagai i le ata.? Stitch Cross komepiuta

Oti Line; Tagai Taiala Stitch.    

 Oti Galuega; Embroidery se tasi po o le sili faaputuga o ie ma se tasi po o le sili faaputuga cutaway, faaalialia o le vaega i lalo o ie po o le tuua a faalēaogāina. Tagai i ata.? Oti Galuega i cuffs, afe ma i neckline.
13) fulu Stitch

 O se ituaiga o stitch i lea galuega suiina puupuu i angles sao mai se laina autu o stitching faia faapena e coiling. Foi ua iloa o stitching ave.

 

14) Festoon

 O se ituaiga o stitch. Se meafaigaluega e faia pito faamalosia i scallops, ma isi, mo se pito vavaeina malosi.

15) Embroidery mafolafola

Embroidery e masani lava o tipi panels po patches, ua faavaaina i hoops faapitoa i luga o le pito i luga o le faapotopotoga mātau masini embroidery.
16) lolofi

 O teuteu o se ie ma se ata po o mataitusi e faaaoga se pipiʻi ma le efuefu e ala i se stencil. Foi ua iloa o suedene po faaaʻoaʻo suede.

 

17) loka Stitch

 E masani ona faatatau i ai o se loka i lalo po o le fao i lalo stitch, ua faia e se stitch loka e tolu po o le fa sosoo suiina a itiiti se gaoioiga 1mm. E le tatau ona faaaogaina i le faaiuga o koluma uma, faatumulia ai ma so o se elemene lea o le a mulimuli suiina oso, e pei o suiga lanu, masini po o triming tusi lesona po o le faaiuga o se togafiti. E mafai ona suiina i se tafatolu po o se laina saʻo. o stitch loka foi o le igoa o le ituaiga o stitch faia e ala i le matau ma le nila o masini suisui aiga, faapea foi ma masini komepiuta embroidery. Tagai fusiua i Stitch


taimi Post: Mar-20-2018
WhatsApp Online Chat !