laohu kenpo

Short Description:

patches sulaman na patches sublimated pabrik kami éta bisa ngawula kuantitas badag tina patches pikeun parabot ogé kami: leuwih ti 25 mesin sulaman diimpor ti Jepang jeung Korea (TAJIMA na SWF). mesin séjén kawas mesin badag laminating, mesin jahit, mesin motong laser, jeung kapang motong mesin. leuwih 30 spesialis di karya seni tur digitalisasi ngerjakeun patches sampurna ngaktipkeun kami nyieun sampel dina jangka waktu quickest sarta kalawan efisien tinggi


jéntré produk

Tags produk

patches sulaman na patches sublimated

pabrik urang éta bisa ngawula kuantitas badag tina patches pikeun parabot ogé kami: leuwih ti 25 mesin sulaman diimpor ti Jepang jeung Korea (TAJIMA na SWF). mesin séjén kawas mesin badag laminating, mesin jahit, mesin motong laser, jeung kapang motong mesin. leuwih 30 spesialis di karya seni tur digitalisasi ngerjakeun patches sampurna ngaktipkeun kami nyieun sampel dina jangka waktu quickest sarta kalawan efisien tinggi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !