manuk galudra

Short Description:

Digitalisasi: urang nyokot karya seni asli Anjeun jeung leungeun DIGITIZE IT kasampak gede di sulaman. kami nyadiakeun layanan sulaman didigitalkeun profésional kalayan leyuran ongkos-éféktif, éta prosés nyokot logo, pola, karya seni, sanajan poto, jeung ngarobah kana file digital dina format tangtu yén mesin sulaman tiasa ngaéksekusi na stitch (ngaput) eta kaluar, sulaman didigitalkeun nyaéta prosés kompléks nu migunakeun jenis stitch kaasup eusian stitch, satin (kolom) stitch sarta ngajalankeun stitch t ...


jéntré produk

Tags produk

digitalisasi : urang nyokot karya seni asli Anjeun jeung leungeun DIGITIZE IT kasampak gede di sulaman.

kami nyadiakeun layanan sulaman didigitalkeun profésional kalayan leyuran ongkos-éféktif, éta prosés nyokot logo, pola, karya seni, sanajan poto, jeung ngarobah kana file digital dina format tangtu yén mesin sulaman tiasa ngaéksekusi na stitch (ngaput) eta kaluar,
 sulaman didigitalkeun nyaéta prosés kompléks nu migunakeun jenis stitch kaasup eusian stitch, satin (kolom) stitch sarta ngajalankeun stitch nyieun proses design.This sulaman geus rengse kalayan bantuan sulaman digitalisasi software sarta merlukeun asupan manual digitizer terampil urang. Embvector bangga Sunan Gunung Djati dina kualitas didigitalkeun beredar sarta layanan palanggan luar biasa. urang kudu leuwih ti 10 ngalaman sulaman digitizers.We tiasa ngalakukeun urutan rurusuhan dina hiji jam. kami téh ka dieu nyobian papanggih waktu anjeun! Didatangan galeri kami dipariksa kualitas didigitalkeun urang bisa nyangka. Meunang harga cutatan bébas atanapi nempatkeun urutan Anjeun online ayeuna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    wc

    wc

    WhatsApp Online Chat !