singing wadhuk ngluwari geni

Short Description:

patches sulaman lan patches sublimated pabrik Kita bisa kanggo ngawula jumlahe akeh patches kanggo peralatan uga kita: luwih saka 25 mesin bordir diimpor saka Jepang lan Korea (Tajima lan SWF). mesin kaya mesin gedhe laminating, mesin Sewing, mesin nglereni Laser, lan jamur nglereni mesin. liwat 30 specialists ing kriya lan dhigitalisasi karya kanggo patches sampurna ngaktifake kita nggawe conto ing wektu cepet lan karo efisien dhuwur


Detail produk

Tags Product

patches sulaman lan patches sublimated

pabrik kita bisa kanggo ngawula jumlahe akeh patches kanggo peralatan uga kita: luwih saka 25 mesin bordir diimpor saka Jepang lan Korea (Tajima lan SWF). mesin kaya mesin gedhe laminating, mesin Sewing, mesin nglereni Laser, lan jamur nglereni mesin. liwat 30 specialists ing kriya lan dhigitalisasi karya kanggo patches sampurna ngaktifake kita nggawe conto ing wektu cepet lan karo efisien dhuwur


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !