• banner01-OK
  • banner02-3
  • banner03-3

We menehi layanan sulaman dhigitalisasi profesional karo solusi biaya-efektif, iku proses njupuk logo, pola, kriya, malah foto, lan nindakake iku menyang berkas digital ing format tartamtu sing mesin bordir bisa nglakokaké lan nggawe (jahitan) metu,
Bordir dhigitalisasi proses Komplek kang migunakake jinis nggawe kalebu isi nggawe, Satin (kolom) panggil lan mlaku nggawe nggawe proses design.This sulaman wis rampung karo bantuan saka sulaman dhigitalisasi lunak lan mbutuhake input manual digitizer trampil kang. Embvector bangga kangge kita sesambetan ing kualitas dhigitalisasi pinunjul lan layanan customer ngédap. kita kudu luwih saka 10 experienced sulaman digitizers.We bisa nindakake supaya RUSH ing siji jam. kita kene nyoba kanggo ketemu wektu! Dolan maring gallery kita kanggo mriksa kualitas dhigitalisasi kita bisa nyana. Njaluk rega free utawa manggonake supaya online saiki.

ndeleng kabeh
WhatsApp Online Chat !