ụfọdụ embroidery ụzọ

1) M 3D Embrodiery: 

Iji urethane ụfụfụ na-enye 3 akụkụ anya na embroidery. Ụfụfụ-etinye na ihe onwunwe na mgbe kpara n'elu. A elu stitch njupụta na-eji bee ụfụfụ maka mfe mwepụ.

2) Applique:  

Ịchọ Mma ma ọ bụ trimming bee site na otu mpempe ákwà na kpachie ọzọ, na-emekarị na a satin stitch gburugburu nsọtụ. Na-agbakwụnye, akụkụ na / ma ọ bụ ụdị ka a design.also ike ga-eji na echekwa ma ọ bụ ji achọ nzube. Appliqu na-ugboro ugboro ji belata n'ozuzu embroidery stitch adabere, igbu reproductions nke embroidery bụ enweghị ike dị ka na-aga n'ihu na-ụda ígwè obibi akwụkwọ na icho mma substrates ike embroider ozugbo.

 

3) Back Appliqué

 A mpempe ngwongwo eji na azụ nke a imewe, ebe n'ihu ga-bee efep ikpughe ákwà na azụ.

 
4) Kwadoro

Ihe eji idak item ka kpara inye kwụsie ike ma na-akwado maka agịga penetration. Best arụmọrụ nyere mgbe hooped na item, kamakwa pụrụ enịm n'etiti item ka kpara na agịga efere na ewepụghị bed ígwè ọrụ. Dị na ọtụtụ ekwekọghị na igwe kasị-ezo dị ka cutaway ma ọ bụ tearaway

 

5) Agwa Stitch

 Atọ stitches enịm azụ na-apụta n'etiti abụọ ihe. Ọtụtụ mgbe na-eji maka n'ikwupụta, n'ihi na ọ eliminates mkpa ugboro ugboro digitizing a otu-ply ọsọ stitch ndepụta.
6) Birdnesting

Collection of eri n'etiti ngwongwo na agịga efere, yiri a akwụ nnụnụ. Formation nke a birdnest egbochi free ije nke ngwongwo na nwere ike mere site na ya erughị eru tensioning nke n'elu eri, top eri bụghị site na-ahụ-elu menjuobi, top na eri na-esonụ na eri ụzọ n'ụzọ ziri ezi ma ọ bụ flagging ngwongwo.

 

7) Boucle

 A yarn na loops amị a ike ike, nubby anya na kpara ma ọ bụ kpara akwa.
8) Boulogne

 A yinye stitch mee itinye a gburugburu udo ka a uwe. The stitch n'akuku nwere ike gbanwere ike a nta ighikota ke ụdọ.
9) Bourdon

A stitch yiri a zig-zag stitch ma e wezụga na nwetụ stitches bụ ihe yiri ka onye ọ bụla ọzọ na-etolite a Z. ejikarị Stitch appliqu uwe.

 

10) Ịkpa

 A ewepụghị, gburugburu ma ọ bụ oval braided ihe kpachie na a uwe na-etolite a ji achọ imewe. Soutache bụ otu ikpa isi ọtụtụ ndị na-dị.
11) Chain Stitch

 Stitch na anya dị ka a yinye njikọ, guzobere na otu eri nri na ala n'akụkụ nke ákwà. Mere na a ntuziaka ma ọ bụ kọmputa igwe na a nko na ọrụ dị ka a agịga.

Chain stitch; Stitch na nke loops jikọọ na a yinye ejiji. Chainstitch embroidery a na-ejikarị eme na a otu eri eji a igwe na a nko na ebe nke a agịga sere na eri site na ákwà. Lee Chenille. Chenille na chainstitch na-eme na otu igwe.

 

12) Crest

A kpara nke ọma motif ka emblem, ihe Insignia ma ọ bụ a uwe nke ogwe aka. Lee akara.

Cross-Stitch; Ọdudu-ákwà stitch akpụ ihe X. Lee foto.? Kọmputa Cross Stitch

Bee Line; Lee Guide Stitch.    

 Bee Work; Embroidery otu ma ọ bụ karịa n'ígwé nke na-akpa ákwà na otu ma ọ bụ karịa n'ígwé cutaway, n'inwe n'okpuru oyi akwa nke ákwà ma ọ bụ na-ahapụ a adabaghi. Lee foto.? Bee Work na cuffs, hem na na neckline.
13) nku Stitch

 A ụdị stitch nke obere stitches oru ngo na nri akụkụ si a isi akara nke kpachie kpụrụ ihe yiri ka coiling. Makwaara dị ka ray kpachie.

 

14) Festoon

 A ụdị stitch. An ngwa mee mesikwuru n'ọnụ na scallops, wdg, maka a siri ike mbepụ.

15) Ewepụghị embroidery

Embroidery emekarị na ịkpụ ogwe ma ọ bụ patches, na-gosikwa na hoops nanị n'elu nke embroidery igwe nko mgbakọ.
16) enubakwa

 The mma nke a na-akpa ákwà na a haziri ma ọ bụ lettering na-eji ihe nyagide na powder site a stencil. Makwaara dị ka suedene ma ọ bụ na-eṅomi suede.

 

17) mkpọchi Stitch

 -Ezo dị ka a mkpọchi-ala ma ọ bụ tak-ala stitch, a mkpọchi stitch a kpụrụ site atọ ma ọ bụ anọ consecutive stitches nke dịkarịa ala a 1mm ije. Ọ ga-eji na njedebe nke niile na ogidi, jupụtara n'ime ihe ọ bụla mmewere ebe emere stitches ga-eso, dị ka na agba mgbanwe, igwe ma ọ bụ na akwụkwọ ntuziaka triming ma ọ bụ ọgwụgwụ nke a aghụghọ. Nwere ike kpachie na a triangle ma ọ bụ na a ogologo akara. Mkpọchi stitch bụkwa aha nke ụdị stitch kpụrụ nko na agịga nke n'ụlọ ígwè ịkwa ákwà, nakwa dị ka kọmputa embroidery ígwè ọrụ. Lee Kee na Stitch


Post oge: Mar-20-2018
WhatsApp Online Chat !